Advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning søger 2 advokatfuldmægtige med eller uden erfaring med fokus på insolvensret

 

Advokatfirmaet Flemming Jensen søger fuldmægtige på grund af travlhed. Såvel fuldmægtige med erfaring som nyuddannede kommer i betragtning.

 

Til vores afdeling for insolvensret søger vi advokatfuldmægtige, der vil blive beskæftiget med den praktiske sagsbehandling af konkursboer fra opstart til slut. Vi har brug for stærke profiler med gode teoretiske egenskaber. Det er et krav, at du har haft insolvensret som kursusfag på kandidatuddannelsen. 

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover er det vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt viljen til at yde en ekstra indsats, når det brænder på. 

Vi forventer, at du er resultatorienteret og kan rådgive om og anbefale juridiske holdbare løsninger. Du er ambitiøs og har et højt fagligt niveau. 

Vi tilbyder 

For stillingerne gælder, at vi tilbyder spændende og attraktive stillinger med gode arbejdsvilkår i en afslappet, men også seriøs atmosfære. Vores arbejdsmiljø er præget af et ungdommeligt miljø med et stort sammenhold blandt de unge jurister. 

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet såvel fagligt som personligt, idet du selv kan være med til at præge din hverdag. 

Vi er kendt for at give vores fuldmægtige en god uddannelse. Hos os bliver du ikke kun sat til at lave juridiske notater, men bliver så og sige kastet ud i den praktiske del også – alt under omhyggelig vejledning og tilsyn. Du vil få en bred uddannelse omfattende andre sagsområder end insolvensret. Du vil få mulighed for at opnå møderet for landsret. 

Løn efter kvalifikationer. 

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. 

Om Advokatfirmaet Flemming Jensen

Advokatfirmaet Flemming Jensen beskæftiger pt. 13 jurister, 9 sekretærer og 2 administrative medarbejder. Vi forventer indenfor kort tid at være 18 jurister, da vi har meget stor sagstilgang. 

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Flemming Jensen på vores hjemmeside www.fjlaw.dk

Henvendelse vedrørende stillingerne kan ske til: 

Advokatfirmaet Flemming Jensen

Dalgasgade 29 A, 3. sal

7400 Herning

Tlf. nr. 97 12 00 31

E-mail: fj@fjlaw.dk

Kontaktperson: Advokat Flemming Jensen 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Flemming Jensen på tlf. nr. 97 12 00 31 for en uformel drøftelse. 

Ansøgningsfrist:   Mandag, den 25. maj, men samtaler og ansættelse vil ske løbende. Vi venter gerne på den/de rette. 

Ansøgning bedes fremsendt til Advokatfirmaet Flemming Jensen, Dalgasgade 29 A, 3., 7400 Herning eller pr. e-mail: fj@fjlaw.dk.