Køb og salg af boligejendomme

Køb og salg af boliger er for de fleste en disposition, som man kun foretager få gange i sit liv. Ikke desto mindre er der tale om en beslutning, som vil få stor betydning i hverdagen, og de økonomiske konsekvenser er ofte betydelige. Derfor mener vi altid, at man som boligkøber eller boligsælger bør rådføre sig med en erfaren boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af boliger.

Hos Advokatfirmaet Flemming Jensen rådgiver vores boligadvokater om alle aspekter ved køb og salg af boliger, herunder bl.a. typiske faldgruber, betydningen af servitutter og byrder, forsikrings- og finansieringsforhold, tinglysning, refusion, konstaterede mangler m.v. Vi rådgiver både før, under og efter bolighandlen. Vi bistår bl.a. i forbindelse med overdragelse af parcelhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse, landbrugsejendomme og ubebyggede grunde over hele Danmark.

Vores boligadvokater har indsigt i, hvilke forhold man som køber og sælger skal være særligt opmærksomme på, inden man beslutter sig for at købe eller sælge sin bolig. Det er denne viden og erfaring, som vi videreformidler til vores kunder, så der kan træffes en beslutning på et fuldt oplyst grundlag og dyre overraskelser undgås.

Der er altid rigtig mange dokumenter og oplysninger, som er relevante ved en bolighandel. Vores boligadvokater sikrer, at alle relevante oplysninger kommer frem, samt at du bliver sat ind i oplysningernes betydningen for netop din handel.

Vi er altid helt uvildige i vores rådgivning, og vi varetager kun vores kunders interesser. Alle vores boligadvokater er fuldt ansvarsforsikrede og fuldt opdaterede på den gældende lovgivning. Derudover tilbyder vi som hovedregel altid faste og yderst konkurrencedygtige priser, så du kender dine udgifter på forhånd.

Har du brug for rådgivning om arv, testamente eller samlivsforhold i forbindelse med din bolighandel, kan vi naturligvis også tilbyde rådgivning om disse forhold.

Vi tager altid gerne en indledende gratis og uforpligtende samtale om, hvordan vores boligadvokater kan hjælpe med din bolighandel.