Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Kontakt os på +4597120031 eller info@fjlaw.dk.

 

 

Er du blevet bidt af en hund? Sparket af en hest? Er du faldet i fritiden eller til sport? Eller har du problemer med en eller flere af dine egne forsikringer? Så står vores personskadeteam hos Advokatfirmaet Flemming Jensen klar til at hjælpe. 

Egne forsikringer

Det er efterhånden muligt at tegne en forsikring for det meste, og ofte oplever vi, at folk faktisk ikke er klar over, hvad de er forsikret for, eller hvad deres forsikringer dækker. Nogle af de forsikringer, du kan være dækket af, kan være:

  • førerforsikring i din ansvarsforsikring
  • ulykkesforsikring
  • sundhedsforsikring
  • kritisk sygdom
  • erhvervsevnetabsforsikring
  • livsforsikring

Er du kommet til skade, så tjek derfor altid hos dit forsikringsselskab og dit pensionsselskab, hvilke forsikringer du er omfattet af. Får du problemer med at få udbetalt den dækning, du har krav på, så overvej om du skal søge en advokat. Hos Advokatfirmaet Flemming Jensen giver vi en gratis vurdering af din sag. Vi står ved din side i hele sagen og hjælper dig med at få fremsat dine krav, at overholde fristerne, at vælge speciallæge samt at indhente dine akter og meget mere. Ring blot på 93 63 03 93. 

Hunde og heste

Har du fået en personskade på grund af en hund eller en hest, så gælder der et objektivt ansvar. Det betyder, at uanset hvem der er skyld i skaden, så er besidderen erstatningspligtig herfor. Det objektive ansvar er ledsaget af en pligt til at have tegnet en ansvarsforsikring for hunden eller hesten.

Vær dog opmærksom på, at besidderen ikke nødvendigvis er den samme som ejeren. For at være besidder kræves det blot, at du har hunden i din besiddelse i eksempelvis et par dage, hvor du passer den for ejeren.

Har du været ude for en skade, og er du i tvivl om reglerne, så ring blot på 93 63 03 93. Vi hjælper over hele landet og tager gerne en uforpligtende samtale med dig herom.