Advokatfuldmægtig hos FJLAW

Bliv en del af et ungt og ambitiøst fuldmægtigteam, hvor der bliver lagt afgørende vægt på både faglig og personlig udvikling.

Advokatfirmaet Flemming Jensen er et erhvervsretligt kontor, hvor du som advokatfuldmægtig får mulighed for at specialisere dig inden for udvalgte fagområder. Selv om du kommer til at arbejde med udvalgte fagområder, lægger vi samtidig vægt på, at du i din tid som advokatfuldmægtig også får kendskab til en bredere vifte af sagsområder.

Arbejdet som advokatfuldmægtig vil i høj grad være præget af selvstændig sagsbehandling. I løbet af kort tid vil du få dine egne sager, hvor du selv har kontakten til kunden, og hvor du deltager i kundemøder, evt. sammen med en anden jurist fra kontoret. Der vil altid være god mulighed for at sparre med enten den ansvarlige advokat på sagen eller kontorets øvrige jurister.

Du får mulighed for at deltage i retssagsbehandling, hvor du også skal møde i retten.

Omgangstonen på kontoret er uformel, og der er et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper.

Du vil som advokatfuldmægtig naturligvis følge den obligatoriske advokatuddannelse, hvor du deltager i undervisningen sammen med andre fuldmægtige og får mulighed for at skabe et netværk både fagligt og socialt. Herudover er det også muligt at deltage i andre relevante kurser, så den faglige dygtighed styrkes bedst muligt.

Af Louise Bøjgaard Jakobsen, advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Flemming Jensen